Retkien järjestäjät

Sivuston retkien järjestäjinä tällä hetkellä toimivat:

Turun kaupungin ympäristönsuojelu (TK)
Ympäristönsuojelun tulosalue vastaa kunnalle kuuluvista ympäristönsuojelun viranomaistehtävistä huolehtien luonnonsuojeluasioiden, kalastusasioiden sekä metsästysasioiden hoidosta Turun kaupungin omistamilla maa- ja vesialueilla.

Suomen luonnonsuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri ja paikallisyhdistykset
Suomen luonnonsuojeluliitto (SLL) edistää luonnonsuojelua ja luontoharrastustoimintaa sekä kansallisesti, että paikallisesti ja kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piiri (Vasp)
Luonto-Liitto on lasten ja nuorten luonnonharrastus- ja ympäristönsuojelujärjestö. Vasp on yksi Luonto-Liiton kahdeksasta paikallistoimintaa toteuttavasta piirijärjestöstä.

• Turun Lintutieteellinen Yhdistys (TLY)
TLY on lintuharrastuksen, lintututkimuksen sekä linnustonsuojelun toimija, joka järjestää monipuolista ohjelmaa kaikille linnuista kiinnostuneille.

• Tunturikerho Logi (Logi)
Logi on Varsinais-Suomessa toimiva Tunturilatu ry:n tunturikerho, joka tekee kaikkina vuodenaikoina retkiä Lappiin ja niiden ohella retkeillään lähialueilla.

• Arkipelagia-seura (Arkipelagia)
Arkipelagia-seura on Saaristomeren luonnon ja kulttuurin ystävien yhdistys. Seuran tarkoitus on vaalia Saaristomeren kulttuuria, edistää Saaristomeren alueen luonnon ja ympäristön hoitoa ja suojelua, edistää ja tukea näihin liittyvää tutkimustoimintaa ja lisätä saariston luonnon ja kulttuurin tuntemusta.

Luontokapinetti
Luontokapinetti on luonto- ja ympäristökasvatukseen erikoistunut luontotiedon keskus Pöytyällä, keskellä Yläneen kirkonkylää. Luontokapinetin omistaa Pöytyän kunta ja toiminnasta vastaa Pöytyä-Oripää 4H-yhdistys.

• Turun Eläin- ja Kasvitieteellinen Seura ry (TEKS)
TEKSin tarkoituksena on herättää ja ylläpitää eläin- ja kasvitieteellistä harrastusta, edistää biologisten tieteiden tutkimusta ja luonnontuntemusta sekä luonnon- ja ympäristönsuojelua.

Mikäli haluat ilmoittaa tapahtumasta sivustolla, lähetä tiedot sivun alaosan lomakkeella.